onsdag 8 augusti 2012

Levi 1 år

Igår tisdag den 7aug fyllde lilla godingen hela 1år!
Tänk det redan gått ett helt år sen jag hade legat i flera dagar med värkar innan jag fick åka in på morgonen kl 5 för en kaotisk dag, med många känslor! Oron för hur han mådde inne i magen eftersom varje g jag fick en värk så sjönk hans hjärljud, men vi va välövervakade av personal och apparater hela dagen! Vid 16 snåret blev vi rullade till op för akut kejsarsnitt!
Och tillslut efter en lång och jobbig dag kom världens sötaste lilla Levi ut kl 16.16, 3188g! och 49cm med navelsträngen lindad runt hals mage och armar! 
Tur allt gick bra med min lilla goding!
Och nu idag går han för fullt sen nån vecka tillbaka och snart är det dags för dagis!

Gårdagen spenderades mest i soffan för han va sliten efter måndagens vaccination och lätt feber! Han försökte gå och leka ibland men han orkade inte många minuter plus troligtvis va han öm i benet för det vek sig ibland när han gick och så ramla han flera g!
På kvällen kom pappa med paket och färdig köpt tårta för klart han måste ju firas lite på självaste dagen fast han blir så klart firat till helgen av kusiner farmor och farfar med familjer!

men han har ju fått lite grejer i förskott så blev bara 1paket på dagen! Plus han hade ju dop häromveckan och fick ju grejer då med så går ingen nöd på honom inte :-)

Här kommer lite bilder på födelsedagsbarnet.

Några timmar gammal

Pappa kom med paket

Och så måste det skruvas loss också innan man kan leka med presenten

Superfina bilar med garage som han gillade supermycket och även lekt med idag!

Smaka gott gjorde dom med!

Prinsesstårta och sång med en blick mot oss som om vi vore knäppa som står där och stirrar på han medans vi sjunger, haha

Va inte gott tyckte Levi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar